Kras Volendam - Bevo
Fiqas Aalsmeer - Hurry Up

Kwartfinale beker mannen 2011-2012

Kremer Hurry Up - Pals groep E&O  26-22

ZWARTEMEER - Pals groep E & O is er niet in geslaagd zich te revancheren voor het verlies van de bekerfinale. Kremer Hurry Up trok opnieuw aan het langste eind. De handballers uit Zwartemeer plaatsten zich dankzij de 26-22 zege bij de laatste vier van het toernooi om de beker.

Hurry Up was van begin tot eind de bovenliggende partij. E & O had alles op alles gezet om de geblesseerde spelers Léon van Schie en Niek Kuik speelklaar te krijgen en slaagde daar ook in. Hurry Up was er echter niet van onder de indruk en nam meteen een ruime voorsprong. Het werd 8-3. Daarna werd het verschil in de slijtageslag nooit kleiner dan vier. Halverwege was het 12-8. Bij Hurry Up werd Ronald Suelmann topscorer met zeven treffers. Patrick Miedema was bij E & O het meest trefzeker. (DvhN)

Quintus - Eurotech Bevo Hc 19-21

De handballers van Eurotech Bevo uit Panningen hebben zich geplaatst bij de laatste vier van het beker toernooi. In een spannend duel werd uit in Kwintsheul Quintus met 19-21 verslagen. Lang ging de wedstrijd gelijk op en bij rust was het 8-8. Ook na rust waren beide teams lang gelijk aan elkaar, maar bij 13-14 stopte doelman van de Mortel een 7 meter. Hierna liep Bevo uit naar 13-16. Quintus kwam nog wel terug tot op één doelpunt verschil, maar Bevo hield steeds een voorsprong. Bron L1

FIQAS Aalsmeer - HARO Rotterdam 28-16
De mannen van FIQAS Aalsmeer wonnen gisteravond in het kwartfinaleduel in de bekercompetitie thuis met 28-16 van HA R&O Rotterdam. Daarmee bereikten ze de halve finales, waarin ze het moeten opnemen tegen Kremer/Hurry Up. Deze wedstrijd zal in de Bloemhof worden gespeeld.

Kras Volendam - Unitas 49-20

De supporters van Unitas waren met 2 bussen naar Volendam afgereisd. In de eerste minuten kon Unitas Volendam bijhouden, echter toen Volendam een tandje bijschakelde was het snel gedaan met de tegenstand van Unitas. Via een ruststand van 23-12 werd het uiteindelijk 49-20 in het voordeel van Volendam. Tijdens de loting kwam Eurotech/Bevo uit de koker. Deze wedstrijd zal wederom in de Opperdam te Volendam te zien zijn.