Verwoedde strijd in de play-offs; Niet alleen om een finale plaats maar ook voor Beneluxliga tickets


De strijd in de playoffs was op de vierde speeldag van de playoff competitie ongemeen spannend. Voor de drie onderste ploegen was het zo ongeveer de laaste kans om nog enig uitzicht te houden op een plaats in de finale...

maar wat dit seizoen ook heel erg is gaan mee spelen is dat alles clubs zich graag bij de beste vier willen plaatsen om zo volgend seizoen mee te kunnen spelen in de Beneluxliga. De clubs zijn meer en meer gaan inzien nu de Beneluxliga aan belang gaan winnen dat deelnamen aan deze internationale competitie van eminent belang gaat worden. Het gaat dus niet alleen meer om een finale plaats plaats maar ook om een plaats in de beneluxliga van komend seizoen.
Volendam en Lions lijken met acht punten voorsprong op de nummer vijf Quintus al min of meer zeker van deelname. Voor Hurry Up met vijf punten voorsprong komt deelnamen steeds dichterbij. Voor het vierde en laatste startbewijs strijden dan Bevo Quintus en E&O. De laatst genoemde drie ploegen konden echter dit weekend geen punten bijschrijven dus kunnen zij zich gaan concentreren op de vierde positie. Het was dan ook voor Volendam, Lions en Hurry Up geen gemakkelijke avond. Op alle fronten moest er flink strijd geleverd worden om de zege veilig te stellen.
 
Datum: 01-04-2012
Bron: Handbalstartpunt