Vlijm en Kras Volendam uit elkaar na dit seizoen

16-03-2012 11:17

Contract Hoofd Trainer- Coach HV KRAS/Volendam wordt volgend seizoen niet verlengd

Bron: Management KRAS/Volendam

Martin Vlijm

De wegen van Handbalvereniging KRAS/Volendam en hoofdtrainer/coach Martin Vlijm gaan aan het einde van het seizoen uit elkaar. In goed onderling overleg zijn beide partijen tot de conclusie gekomen dat het tijd is voor een nieuwe stap. KRAS/Volendam is dan ook in gesprek met enkele kandidaten voor het nieuwe seizoen.

 

Wij hebben hele mooie jaren achter de rug met Coach Vlijm. Hij heeft ons succes gebracht op meerdere fronten en we hebben met erg veel plezier samengewerkt aan opnieuw een succesvolle reeks, aldus Algemeen Manager Joost Ooms.

 

Martin Vlijm heeft in de afgelopen 3 jaar bijna alle denkbare handbal prijzen gewonnen met HV KRAS/Volendam; 2 keer het Landskampioenschap; 3 keer de Benelux Cup; 2 maal de Supercup; 2 maal de NHV Beker en ook de successen in de Europaleague en de huidige 2e plaats in de Nederlandse eredivisie zijn bijzonder te noemen. Vlijm over de beslissing: Ik heb een fantastische tijd gehad waarin ik in een hele fijne omgeving heb kunnen werken. Natuurlijk is het jammer, maar het is ook tijd voor een nieuwe uitdaging.

Aldus Technisch Coördinator Dirk Tuip: We hebben de laatste 3 jaar grote stappen vooruit gemaakt, zowel technisch als organisatorisch. Niet alleen bij heren 1, maar ook in de hele jeugdopleiding werken we met een lange termijn periodisering. Bij technisch beleid horen ook keuzes. Martin heeft als trainer/coach zeer goed gepresteerd en is ook nog eens een fantastisch mens. Wij zijn zoals bekend altijd op zoek naar de ideale match tussen programma, technisch kader en talent om onze doelen te behouden en behalen; dit jaar is geen uitzondering.